Dupa ce am fost batut atata timp la cap de un prieten apropiat mie completionist, care posteaza si el aici(Kerosen),am decis sa-i fac pe plac si sa incep si eu sa postez![]()
Sunt la inceput de drum daca se poate spune asa atat cu vanatul trofeelor cat si cu jocurile de PS3.
Anyway...asta e lista mea (for the time being):
Cat ce priveste un mic review pentru platinele care le-am facut, sa vedem.
Disgaea 3 - 100% (8/10) - Un joc care iti va pune la test rabdarea (RNG mi-a venit de atatea ori de hac >.<) si de asemeni un joc care iti va manca FOARTE mult timp in special pentru unele trofee de-al de "10 billion demage man". Povestea e draguta, personaje interesante si comedia prezenta si top quality (ceva obisnuit pentru orice joc de NIS)
Disgaea 4 - 100% (9/10) - Cam acelasi lucru care l-am spus la D3. Doar ca au fost vre-o 2-3 trofee care au marit un pic dificultatea pentru mine, acelea fiind : Special Stalker (sa vizionez fiecare animatie la toate skilurile din joc macar o singura data), Items Roadshow (colectionez absolut toate itemele din joc {unele fiind usor sa nu le obserbi si sa fie capatate doar odata pe poveste) si Pimp My Ship (colectionez toate partile pentru nave...a fost un adevarat chin sa le iau pe toate...RNG si-a batut joc de mine ca de obicei) ]
Silent Hill: Downpour 100% (4/10) - Foarte slab in comparatie cu SH3...sau orice SH sub 3. Jocul are probleme de low frames uneori, unele questuri sunt glitchuite daca nu le faci intr-o anumita ordine (a trebuit de rejoc aproape 3 sferturi din joc de 4 ori pentru ca questul cu cimintirul nu vroia sa imi apara ca rezolvat in carticica). Am un singur lucru de spus pt Konami creatorii la seria SH... BRING TEAM SILENT BACK!
Resident Evil 6 58% Platinum Got (7/10) - Un joc ok, nu se ridica la standardele RE1-RE4 in materie de survival horror, dar e dragut...desi uneori parca jucam Battlefield in loc de Resident Evil la unele segmente ale jocului. Majoritatea trofeelor au fost ok...singurul trofeu care am avut putina bataie de cap a fost Mad Skillz...am stat o zi intreaga sa farmez pentru skill points. Acum ca l-am platinat ramane sa-mi cumpar zilele astea si DLC-urile ca sa-l fac 100%