Single post: Clubul Apple Mac & macOS
-
Senior Member
Aveti idee cum pot sa cumpar aplicatii din Mac App store cu factura pe firma?
Sau altfel pusa intrebarea, am mac cumparat pe firma, pentru ca licentele sa fie in regula, ele nu ar trebui sa fie cumparate pe firma mea cu factura?
---------- Post added 18-05-2014 at 10:12 ----------
am gasit partial o informatie:
REGULI DE UTILIZARE PENTRU PRODUSELE MAC APP STORE
Cu exceptia dispozitiilor contrare prevazute prin prezentul document,
(i) Daca sunteti o persoana fizica actionand in nume propriu puteti descarca si utiliza o aplicatie de pe Mac App Store („Produsul Mac App Store”) pentru uzul personal, necomercial pe orice produs marca Apple pe care functioneaza Mac OS X („Computer Mac”) pe care il detineti sau controlati .
(ii)
In cazul in care sunteti o societate comerciala sau o institutie de invatamant, puteti descarca un Produs Mac App Store care va fi utilizat fie (a) de o singura persoana pe fiecare dintre Computerul(ele) Mac utilizat de persoana respectiva pe care il/le detineti sau controlati, fie (b) de mai multe persoane pe un singur Computer Mac folosit in comun pe care il detineti sau controlati. De exemplu, un singur angajat poate utiliza un Produs Mac App Store atat pe Computerul Mac desktop, cat si pe Computerul Mac laptop, sau mai multi studenti pot utiliza in serie Produsul Mac App Store pe un singur Computer Mac amplasat intr-un centru de resurse sau biblioteca. Pentru evitarea oricaror neintelegeri, pentru fiecare Computer Mac utilizat in serie este necesara o licenta separata.
(iii) Pentru utilizarea Produselor Mac App Store poate fi necesara autentificarea cu un ID Apple utilizat pentru descarcarea Produsului Mac App Store din Mac App Store. Produsele Mac App Store pot fi actualizate numai prin intermediul Mac App Store.