Single post: Watch Dogs - PC

1. #50 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Au aparut discutiile tipice de pe ariile de PC vad... se pare ca unii s-au mutat de pe computergames fix aici. Imi aduc aminte de genul acesta de discutii pline de ura si imi dau seama de ce-am plecat de-acolo. Cum a zis si Kratos, ma retrag si eu din discutie. E prea "complicata" pentru mine si nu mai am suficient timp de pierdut din viata pentru a fi chiar atat de incrancenat. Din pacate, spre deosebire de Kratos, eu nu-mi mai permit jocuri din Day1... asa ca-l astept la un pret mai bun.

P.S. Faptul ca ma retrag nu inseamna ca nu voi fi atent la ce se intampla aici. Va recomand sa eliminati din start orice idee despre "ce bine e sa piratam" si alte nebunii de genul. Bafta si mai relaxati-va si voi un pic... pentru asta sunt jocurile!

Later Edit: las si ceva rezultate atasate aici, pentru ca stiu ca va plac benchmark-urile (i know, i was like that once...). Sursa: Why 'Watch Dogs' Is Bad News For AMD Users -- And Potentially The Entire PC Gaming Ecosystem - Forbes.
    Attached Images Attached Images high-fxaa.png medium-fxaa.png ultra-fxaa.png