Am fost si eu la lansare la emag. Sunt multumit de cum a decurs cu totu si de spatiul lor din magazin (nu am mai ajuns la nicio alta lansare pana acm) si atmosfera a fost chiar ok. Fara badarani, totul calculat si oameni cu o atitudine pozitiva.

Ce nu am inteles, la un joc 18+ e ce cautau toti puradeii de la 7-8+. Cel putin consolele (2xPS4, 2xPS, 1xX1, 1xX360) au fost ocupate 90% de puradei si au castigat si jocuri de PC, foarte multi sub 18 ani, ceea ce chiar nu inteleg. I mean, jocul nu are pic de sange, dar daca rating-ul ESRB spune ca este 18+, e ca si cum ai vinde tigari si alcool minorilor.

Am apreciat ca prima persoana care a "castigat" premiul cel mare avea 17 ani si reprezentantii emag au hotarat sa nu i-l dea si au tras un alt numar

Mi-a placut ca au dat premiile doar daca raspundeai corect la o intrebare si chiar au refuzat lume. Unele intrebari au fost foarte stupide, la care as fi stiut raspunsul DOAR daca jucam jocul inainte, dar trecem peste detaliile astea.

Am avut un ghinion teribil. Am fost cu 2 colegi de munca si am avut nr. 137, 139 si 141 si au iesit in quiz-uri numerele - 134, 135, 136, 138, 140, 144 si la premiul cel mare (bundle PS4 + joc) a castigat 142. Sa mor de inima, nu alta. Ma oftic. Un tricou XL imi doream si eu...

Revenind la joc, am reusit sa-l pun pe PC (merge in full HD, absolut totul pe ultra high, mai putin texturile care, din nu stiu ce motiv, nu se pot schimba si sunt "doar" pe high), la fratimiu (ca pe Mac-ul meu nu am nicio sansa) si pot sa spun asa (comparandu-l cu versiunea de X360):
- Jocul nu a fost facut pentru PC. Pur si simplu a fost portat si pe PC. Controlul este execrabil din mouse.
- Apa este absolut geniala. Cred ca este cea mai realista apa vazuta pana acum (dpdv al fizicii)
- Din pacate, diferente foarte mari, la grafica, nu am vazut. Nu am reusit sa dau de ploaie, noaptea, dar din ce am vazut, app 70-80% este si pe X360.
- Aici are in-car view, care lipseste cu desavarsire in versiunea de X360... si e destul de misto facut, dpdv al focusarii.
- ma asteptam la o diversitate mai mare a pietonilor, a modelelor de masini sau chiar mai multe masini pe strada in acelasi timp, dar nu am gasit asta.

O sa continui sa-l joc. Pe X360 in mod clar nu-l voi lua. Norocul meu ca-l pot juca tot cu controller-u de X360 si pe PC, ca altfel renuntam la el 100%.

Parerea mea personala, este ca jocul este o dezamagire crunta. Un dos de palma dat in scarba de Ubisoft dupa o reclama falsa ce a tinut 2 ani. E imposibil sa nu-l compar cu GTA (nu doar V) sau cu Sleeping Dogs (care este mult peste asta) si din pacate, paleste in comparatie cu oricare din ele.