Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PlayStation Plus
-
30-05-2014 12:42 #2386 SP
Senior Member
Eu unul sunt multumit de directia pe care o ia PS+, fiecare platforma are parte de aceeasi atentie. Este adevarat ca o data cu scoaterea jocurilor anuale este mai dezavantajos pentru cei care de abia se aboneaza, dar pe termen lung este benefic tuturor. Avand in vedere ca acum orice joc ramane in lista doar o singura luna, asta ma face sa cred va creste calitatea jocurilor oferite, ramane de vazut.
Eu vad PS+ ca pe un serviciu complementar. Vreau sa-mi ofere jocuri cat mai obscure si mai variate, pe care probabil nu le-as fi cumparat/incercat altfel. Jocurile majore care ma intereseaza o sa mi le cumpar singur la lansare sau la prima scadere de pret, nu o sa astept un an sa-mi fie oferit in cadrul PS+. De asemenea, jocurile oferite la PS+ reprezinta un mod bun de a usura asteptarea pana la urmatorul titlu major. Avand in vedere suma mica pe care o platesc anual, eu sunt multumit si daca un singur joc pe luna este pe placul meu. Niciodata nu stii de unde apare un joc care te surprinde placut, pe care probabil nu l-ai fi jucat vreodata daca ar fi fost vorba sa dai banii pe el. Mie Hotline Miami mi-a placut la nebunie, este unul dintre jocurile mele preferate, si de abia astept sa joc continuarea pe PS4, da pe PS4, nu pe telefon.
Cei care spuneti ca preferati un joc la 2 luni in detrimentul a 4 jocuri indie in aceeasi perioada trebuie sa va ganditi in felul urmator. Sony are de multumit un numar foarte mare de abonati, fiecare cu gusturile lui. Daca ar oferi un singur joc la 2 luni exista riscul ca o mare parte din abonati sa nu fie multumiti de acel joc sau chiar sa-l aiba deja si sa fie nevoiti sa astepte alte 2 luni pentru a juca ceva ce le face placere. Pe cand, daca ofera 4 jocuri ei pot acoperi o arie mai larga de genuri, in felul asta multumind mai multa lume, ceea ce duce la prelungirea abonamentelor si la existenta serviciului in continuare.
Cine are doar PS4 si si-a facut abonament exclusiv pentru jocurile oferite a facut o mare greseala daca se astepta ca in primul an de zile Sony sa ofere in fiecare luna jocuri ce valoreaza 250 lei. Voi va dati seama ca la finalul lunii Sony trebuie sa ramana si cu ceva profit in urma acestui abonament pentru a fi sustenabil, nu?