pitagora: daca am face lucrul asta intre PS4 si Wii, am compara mere cu pere. Wii-ul a fost la lansare 249$, pe cand PS4 a fost 399$. E ca si cand ai incerca sa compari vanzarile in Romania dintre Dacia Logan si Volkswagen Golf 7. Asta fara sa luam in calcul ca dupa putin timp Wii-ul a ajuns la 199$, adica jumatate din cat costa un PS4. Si nici nu iti trebuia PS Plus...

Cel mai frumos si corect ar fi sa se compare vanzarile PS4 cu vanzarile la PS3 sau PS2...

---------- Post added 13-08-2014 at 16:38 ----------

AndRewqp: comparam doar din punct de vedere statistic, nu ma intereseaza cine cumpara si cine isi permite o consola sau un smartphone care costa de 3 ori mai mult decat o consola. Pentru ca la urma urmei, Sony se poate uita in acele statistici si sa vada asa: "Intr-un an am vandut 100 de milioane de smartphone-uri, 50 de milioane de laptop-uri, si 10 milioane de console - Hmm, oare unde vom investi in R&D si PR in continuare mai mult?". Din punctul asta de vedere, e o cifra mica. Ei spun lucrul asta pt. ca vand aproape dublu fata de Xbox One... si asta le gadila orgoliul (si au si de ce, e meritul lor).