Quote Originally Posted by MENTATAL0R View Post
Pai asa de ce mai joaca lumea bf4,diablo 3 pe console?
BF4 stiu de ce-l mai joaca (ca e competitiv si probabil inca mai sunt competitii unde se accepta BF4 pe console) insa diablo III chiar nu stiu (defapt stiu...am scris in topicul dedicat jocului pt. console) mai ales ca inferior versiunii de pe PC (si nu zic doar eu asta) si chiar au zis cei de la Blizzard ca nu vor mai updata versiunea pt. console pe viitor.

Quote Originally Posted by MENTATAL0R View Post
Crezi ca Ryse o sa fie mai bun pe xbone decat pc?
N-am jucat Ryse si nici n-am sa-l joc (asa ca nu voi discuta despre el) insa pot spune despre Dead Rising 3 (care apare si pe PC imediat). Pot spune ca de abia-l astept sa-l iau de la 0 (desi l-am jucat pe XO i-am facut GS maxim, etc.) insa nu e acelasi lucru (feeling, replay value si tot ce intra in categoria aia). Iti pot spune acuma ca tot pe consola DR3 e mai bun indiferent ce modificari va avea versiunea de PC. Chestia asta cu lansatu' de jocuri pe consola si apoi pe pc (si invers - vezi Diablo III, Counter Strike, Minecraft, Portal, etc.) e un fel de: "na ma...sa nu va mai tot plangeti atata ca niste disperati ca n-aveti ce juca. Baga-le ma o rezolutie in plus si niste fps-uri sa taca din gura". Cel putin eu asa o vad

*p.s.

Ma rog, fiecare alege ce vrea si face ce vrea (din pacate s-a ajuns aici...) doar ca ma amuza teribil cat de usor se lasa pacaliti (sau...va lasati pacaliti) de anumite chestii simple. Nici macar hype nu-l pot numi.

"Eh lasa ca-l joc pe PC si gata." sau "eh lasa ca-l joc pe consola si gata" - din start ai redus o multime de "chestii".

*p.s. 2

Da stiu, ca le zic eu astea n-au nicio valoare...dar daca le-ar zice cei de la gamespot, giant bomb, gameranx, polygon si etc. sa vezi cum ar sari lumea (nu-i prima data cand se intampla asta)