Well, daca faceau interviul si in spitalul Municipal ar fi fost altceva, acolo din anii 80 si pana la inceputul anilor 90 era o intreaga aripa in care erau numai copii operati gresit de catre Pesamosca. El era chirurg pediatru bazat pe reparatii esteticiene ca specializare dar se baga peste alte domenii, gen chirurgie ortopedica. Si asa pe decursul anilor a nenorocit multi copii fiind in mare parte acoperit de catre sistemul perioadei.

Si ca sa nu ziceti ca doar aberez, eu chiar sunt unul dintre acei copii. Din cauza acestui dobitoc care m-a operat fara sa am nimic am ajuns la peste 15 operatii necesare pentru reparatie si in continuare traiesc cu dureri zilnic. Am inclusiv castig de cauza in procesul impotriva lui in care s-a demonstrat ca nu exista nici un motiv medical sa fiu operat si ca operatia si tratamentul aplicat ulterior nu aveau nici o baza medicala. In traducere, "domnul" doctor facea experimente.

El a ajuns in halul asta datorita miilor de procese intentate si poate datorita "karmei". Nu zic ca nu a ajutat si alti pacienti, dar asta nu justifica ce a facut si nu merita sa fie plans.