Dupa ce am jucat 2 zile continuu, imi exprim si eu parerea legata de joc. Sincer pe mine nu m-a dezamagit, totul este facut ca la carte, bossi sunt diversificati si fiecare rasa are cate o slabiciune (Fallen ia dmg. mare prin headshot, Vex in stomac si a 3 rasa tot la cap).
Am jucat si Alpha si Beta iar acum cand jocul este full este exact ceea ce mi-am imaginat, storyline mi-a placut foarte mult abea astept expansion pack, au lasat loc de muuulte DLC-uri + ca sunt foarte curios cum

Mi-a placut ideea in sine pe care au gandit-o Bungie si anume ca daca ajungi la lvl 20 nu inseamna ca ai si terminat ci debea atunci incepe jocul si toate frumusetile lui. Fiecare clasa are o subclasa cred ca mai puternica cu noi puteri care trebuie de la zero crescute. Ideea in sine este interesanta ca daca ar fi facut sa zicem la lvl 20 sa fii tank, blindat lumea s-ar fi plictisit imediat probabil si eu la fel, insa mereu este un item cu 2% mai bun decat ce ai pe tine si problema este ca iti doresti acel item si pac se trece la munca.
Singurul lucru care nu prea mi-a placut este in Crucible, indiferent ca esti level 5 sau 20~28 si ai arma de 300 dmg sau 150dmg nu prea se simte diferenta, la fel de repede mori. Mi-ar fi placut sa nu amestece cei de level mic cu cei de level mare, ci sa ii trieze spre exemplu intre 18 si 20 sa joace toti, intre 15 si 18 sa joace intre ei dar nah poate pe viitor cu un update.
Am incercat sa fac Daily Strike sa vad cum este din fericire am reusit sa il fac singur, insa ma impins pacatul sa incerc sa fac Weekly Strike care era de level 22( eu avand 20) si sincer? parca eram cu fundul gol , ma omora un simplu Dreg clar nu ma mai intorc acolo pana nu fac level 22 si un fireteam in 3.
Per total sunt foarte multumit de joc cand am iesit din el azi dimineata (ora 5AM) deja ma gandeam cum sa imi fac caracterul, in ce ordine sa o iau si ce urmeaza sa fac.