Cine isi cumpara jocul asta asteptandu-se macar la o poveste decenta sa-si ia gandul. Si este mare pacat pentru ca au creat o lume foarte interesanta, dar prea putin explorata si pusa in valoare. Putinele personaje ale jocului sunt lipsite de viata si au niste dialoguri penibile. Am vazut ca lumea il compara cu Diablo 3 la capitolul asta. Nici vorba de vreo asemanare. Da, la Diablo 3 povestea este simpla dar spusa cum trebuie. Ai personaje cu care interationezi mai mult de 5 minute, jurnale care iti detalieaza lumea din joc. La Destiny povestea e lipsita de complexitate, dar are hibe si la partea de storytelling. Ah, da, exista acele Grimoire cards pe care le deblochezi pentru a afla mai multe informatii. Dar ce sa vezi, le poti citi doar de pe siteul Bungie, nu in-game.

Varietatea misiunilor este inexistenta. Toate misiunile urmeaza acelasi tipar: deploy the ghost, defend the ghost, kill enemies, next room. Iti trebuie neaparat niste prieteni cu care sa joci, altfel te vei plictisi groaznic. Noroc cu acele bounties care mai condimenteaza putin gameplayul.

Acum si partile bune. Nivelele sunt mari si variate. Gunplayul este solid si satisfacator. Grafica mi se pare buna pentru un joc open-world dar se putea mai bine daca nu erau limitati de consolele last-gen. Muzica este bestiala. Best thing out of the whole damn game! Competitive multiplayer am jucat doar cateva meciuri, dar in beta mi-a placut foarte mult, fast paced si intens. Misiunile Strike sunt foarte distractive si challenging. Acum asteptam deblocarea Raid-ului.

Este primul joc Bungie pe care il joc si, avand in vedere succesul pe care l-a avut seria Halo, aveam asteptari ceva mai mari de la el. La unele capitole chiar dau dovada de amatorism. Ca si comparatie, Borderlands 2 este la ani lumina fata de Destiny. Daca primeste note mai mari de 9 in reviewuri mi s-ar parea exagerat si as pune la indoiala credibilitatea autorului.

P.S.:

Quote Originally Posted by ionmarius16 View Post
Cu toate ca încă nu s-au deschis toate zonele acolo. (Ex Ghrotos)
Si ce te face sa crezi ca vor debloca acele zone gratuit? Poate vei avea acces la ele doar daca iei DLC-urile. Uite de exemplu descrierea primului Expansion:

Set deep beneath the surface of the Moon, fans will discover an ancient tomb that has been unsealed, and a dark god who has risen an evil army in the depths of the Hellmouth, the home of the Hive enemy race.

Parca am vizitat deja zona aia.