Dacă era un joc modest, fără prea mari așteptări și pretenții, aș fi zis că Destiny este un joc ok-ish. Nu e perfect, nici excelent măcar, dar e bun, merge. Dar după ce a fost promovat mai ceva ca a doua venire a lu' Geezus, am tot dreptul să spun că este o bătaie de joc. De joc. Am văzut că părerile se împart cam în două direcții: cei care îl laudă drept GOTY și cu note de 9 în sus, și ceilalți care îi dau un 6-7 plin de dezamăgire. Depinde cât de spălat pe creier ai fost de mașinăria de marketing de 500 de milioane de $$$.

Eu am băgat cam vreo 10 ore în el, și pot să declar, cu mâhnire în suflet și în portofel, că este o dezamăgire cruntă. Sub un gameplay fluid, o grafică și o interfață excelentă se ascunde din păcate o mediocritate de joc. Același tip de misiune plictisitoare care se tot repetă de când am început jocul (du-te în locul X, omoară monștrii, apoi supraviețuiește 4-5 valuri de monștri, yey, you win, such fun). Clasele sunt aproape identice. Loot-ul este rar și deloc impresionant. Monștrii... sunt vreo 3-4 tipuri diferite care se repetă și alea (până unde am ajuns io, cel puțin. Dar deja am ajuns pe a 3-a planetă și tot ăia de pe prima sunt). Co-op-ul este de o neintuitivitate crasă. Pare cel mai forever alone MMO ever. Este oribil de complicat să faci un party, sau să interacționezi cu cineva, pur și simplu. Iar povestea... povestea e undeva între non-existentă și un clișeu ambulant. Per ansamblu, e un fel de Bordelands, doar că fără personajele amuzante, umorul savuros, loot-ul dement și... orice sens de fun, în genera​​l.

​Deocamdată îi dau un 6.5/10​, dar încă sper să-l îmbunătățească drastic în patch-urile ce vor urma. ​