Quote Originally Posted by MonkY View Post
Inovatoare pe naiba. Pana si Iliescu are blog. Vezi pitzipoanca.org & co si-o sa vezi numai inovatii. Pana si eu am blog si e boring ca naiba.
Da, blogul nu este o idee noua, dar nu este un blog in care imi insir ideile personale, este un blog informativ de gaming, not really the same. Nu vad ce e boring. Ai informatiile clare in fata, fara clickuri in plus fara nimic. Just scroll and read.

Adica deja ne jignesti. Maestre, nu uita ca ti-ai pus filmuletul pe un forum al romanilor si nu pe un blog ancestral. Aici mai avem si mandria noastra... nu permit sa vina orisicine si sa ne spuna ca ne injuram sau aberam despre lucruri complet ne-legate de site. Ceea ce nu intelegi tu probabil este conceptul de comunitate, unde se discuta despre orice, oricand, oriunde.
Nu ziceam ca nu este un loc si pentru astea, dar nu pe theGameCast. Stiu ca sunt locuri unde comunitatea este foarte importanta, ca aici de exemplu, dar mam saturat de anumite forumuri(acesta nu este in cauza) unde orice ai posta, orice topic ai deschide esti luat la misto de "mai marii" useri care posteaza zilnic de ani intregi si nu sunt deschisi catre useri noi. Userii in cauza au voie sa incalce legi ca deh cunosc moderatorii. MonkY ar trebui sa stii ca multe forumuri au ajuns asa, nu zic ca ar putea ajunge si asta pentru ca stiu ca tii o ordine destul de buna, si ca ai investit timp si bani in ConsoleGames, dar vorbeam de situatia generala din romania si nu obligatoriu de cazul de fata.

Intr-adevar, cand de obicei ai 0 comentarii la fiecare stire poti sa le numesti on-topic.
Cand nu ai promovare nu ai nici vizite. Cand nu ai vizite nu ai nici commenturi nu? Daca vrei sa imi dai exemplu consolegames si ca are mai multi vizitatori decat gamecast, sorry dar pur si simplu s-a facut o permutare de pe un forum(care a decazut foarte mult) pe altul. Toti de pe aria de console de acolo sunt acum aici(sau marea majoritate), iar acolo acum cam bate vantul. Este adevarat, nu avem promovare, nu ne putem face cunoscuti.

Quote Originally Posted by Snake
Scuza-ma te rog ca am incercat sa-ti arat cateva din greseli. Am crezut ca te ajuta sa te perfectionezi. N-o voi mai face-o de-acum inainte.
Ma ajuta sa ma perfectionez faptul ca tie nu iti place ideea de blog? Si ca imi zici ca arata ca un site dubios? Scuza-ma dar asta imi jigneste munca, si intru in aceiasi situatie care l-a deranjat si pe MonkY.

Quote Originally Posted by Snake
Cat despre \\"In romania nu mai exista astfel de continut video\\" iti spun eu ca exista. Se numeste OTV
I'll take that as a joke.

All in all, trebuie sa recunosc. DA clip-urile noastre nu sunt excelente, nu sunt la nivelul GameTrailers. Sper si cred ca vor fi candva, sper eu candva nu foarte departat, dar cand realizezi un proiect coordonat prin messenger, si cu echipament very low tech este greu.

Daca am avea un sediu si am lucra toti in acelasi loc totul ar merge mult mai bine. Am corecta totul pe loc, ar merge treaba mult mai repede. Crede-ma ca devine frustrant cand inregistrezi de unul singur acelasi lucru de cateva ori pentru a corecta greselile initiale. Un mediu de munca facil este foarte important in cresterea calitatii rezultatelor.

Hands On-urile se vor imbunatati, asta e sigur, dar nu voi face niciodata vocea dupa inregistrarea propriuzisa pentru ca asta vrem sa aratam: prima impresie clara si nemodificata.