Single post: Middle-earth: Shadow of Mordor
-
Teraflops
Ar trebui să postez pe alt thread probabil, dar totuși am s-o fac aici deoarece este vorba despre titlul în cauză.
Deci, fac pre-comandă la acest joc în data de 17 iulie (cu bonus Bere Stella Artois, 6 x 0.5l, wtf?).
Pe 2 octombrie sunt anunțat că
Buna ziua Florin Hatmanu,
Produsul precumandat de dvs Middle-earth: Shadow of Mordor - Special Edition PS4 a intrat in stocul nostru.
Va multumim!
Toate bune și frumoase, aștept să mă sune curierul a doua zi, adică la data lansării oficiale. Și aștept. Și atept. Și se duce ziua. Zic, mbuon, or fi avut oamenii de onorat alte chestii, lasă că or să mă sune mâine. Și stau și ziua următoare lipit de telefon. Și degeaba. Meh, lasă că am ce să joc în weekend, m-or contacta luni. Între timp, duminică le trimit un email să-i întreb de sănătate.
Luni nu primesc nici vreun reply la email, nici apel de la vreun mușteriu cu livrările, nici nimic. Deja mă enervez.
Astăzi, pe la prânz, sunt întiințat în scris cum că "sesizarea mea a fost întregistrată" și reprezintă o prioritate pentru ei. Așa mare prioritate, încât abia încă peste câteva ore primesc un alt email de la o domniță prin care mi se aduce la cunoștință că
Buna ziua,
Va multumim pentru interesul acordat companiei Altex.
In ceea ce priveste comanda plasata pe site-ul nostru va informam ca, din pacate, nu vom putea onora comanda dvs, din lipsa stocului (comenzile fiind confirmate/onorate in ordinea in care ele au fost inregistrate pe site).
Dorim sa va comunicam pe aceasta cale, ca vom mai avea promotii atractive in perioada urmatoare.
Cu respect,
Pardon? Ce?

Păi să nu fac eu ceva pe promoțiile lor atractive în ideea în care Middle-earth: Shadow of Mordor - Special Edition PS4 se poate comanda în continuare bine mersi de pe site și nu este precizat în vreun fel că nu ar avea stoc?
-
Tocmai îi pregătesc un email de dulce domniței. Mai aveți careva de dat binețe stimabililor de la Altex? Nu de alta, dar le-aș include în reply, să facem economie de cerneală electronică.