Single post: OnePlus One: Nexus eater!
-
\
Probabil ca nu. Eu am facut o pre-comanda pentru un amic. Speram totusi sa mai aibe disponibile back covers pentru telefon, dar au renuntat complet si in afara de niste casti si prostioare nu mai poti lua mare lucru.
Anyway, dupa aproape 2 luni, ma declar extrem de multumit de telefon. Este exact ce imi trebuie mie de la un telefon. Probleme nu am mai intalnit, update-uri primesc minim unul pe luna si de regula vine cu ceva imbunatatiri. Ultimul a adus suport RAW.
Daca aveti de unde sa il luati la un pret corect si cat mai aproape de pretul real, go for it. Deranjant pentru unii poate fi doar marimea, dar pe mine nu m-a deranjat avand mainile mari si mi se pare chiar foarte ok de folosit in unele situatii cu o singura mana.
Ultimele teste pe care le-am facut cu telefonul au fost niste benchmarks. Mi s-a parut extrem de ciudat ca a fost plasat in urma unor telefoane precum LG G3 sau HTC One M8 in unele dintre ele, desi pe hartie e mai bun, avand mai mult RAM. In usage zilnic e insa extrem de rapid si nu ma pot plange de nimic. Iar cei 64GB sunt fantastici.