Single post: PlayStation Store
-
Senior Member

Originally Posted by
gustrita
Eu nu inteleg agitatia asta cu sony si ps+, chestia asta costa 40 euro pe an (chiar si pt romani e aproape gratis), de banii astia primesti 24 jocuri ps4, 24 ps3 si 24 ps vita, deci primesti cam 70 jocuri la 40 euro. SUnt de accord ca multi de aici au doar ps4 dar sunt o gramada care detin si un ps vita sau inca au ps3-ul si chiar daca au decat ps4 consola are un an luna viitoare, cred ca incepand cu decembrie o sa bage un joc care a depasit un an si a fost vandut sufficient.
primesti?!?
nu te supara dar cred ca ai inteles gresit. INCHIRIEZI, poate.
si ok, este absurd cum unii se asteapta sa "primeasca" jocuri AAA aparute cu cateva luni in urma. fie si cu un an/un an jumate in urma. de altfel sunt inca jocuri de acum 4 ani care se vand cu 40 de lire pe PSN UK spre exemplu. which is fine, that's business. cumperi second hand daca nu-ti convine.
pentru PS4 e greu sa te astepti la ceva mai bun, dar pe PS3 luna trecuta au "oferit" un joc AAA din 2009. luna asta nici macar atat, iar supararea de la ora actuala, cel putin pentru unii useri, nu are legatura doar cu jocurile. ci spre exemplu cu multiplayerul pentru care platesti pe PS4, si care in ultimul timp s-a desfasurat precum c***l.
si mai sunt cei care tot ii dau cu salvarile din cloud. frate, ala e un nice to have. iar valoarea acestui feature iese la iveala doar cand ti se busheste un joc precum tomb raider definitive la 80% cu salvare corupta, si poate te folosesti de cloud ca sa nu o iei de la capat cu jocul. altfel, ce face feature-ul asta, poti face singur folosind un stick USB.
mai sunt si demo-urile si beta-urile si discounturile exclusive ps+. pentru unii or fi ceva magic, dar eu nu m-am folosit de ele deloc de mai bine de un an.
apoi vine chestiunea pretului. parerea mea este ca pretul era mic pentru ce se oferea acum un an. si ca e prea mare pentru ce se ofera acum.
sincer, as fi preferat sa pastreze nivelul serviciilor din 2013, si sa dubleze chiar pretul. nu m-ar fi deranjat deloc, as fi platit cu placere 100 de dolari, fara sa ma plang, si ar fi meritat fiecare cent. asa, sincer prefer sa cumpar jocurile pe care le-am inchiriat de la ei, si sa nu-mi mai prelungesc subscriptionul, ci doar sa-l reactivez daca vreau sa ma joc online pe ps4.
PS: 40 de euro nu sunt aproape gratis. gratis e aproape gratis. mie cand merg la munca nu-mi spune compania: "azi iti dam 40 de euro fara sa faci nimic, enjoy!".