Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #4164 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am vazut si eu Interstellar. Iar sunt eu ala care comenteaza si spune chestii negative, dar nu m-a dat pe spate deloc. Ma asteptam sa vad noul 2001, dar nici pe departe. Au fost niste idei interesante, mi-a placut inceputul si scenografia de la inceput chiar m-a impresionat, dar pe langa asta, nu a fost nimic la care sa zic wow. Dialogul mi s-a parut din nou slabut, chestie cam tipica la filmele lui Nolan, povestea pe cat de interesanta parca si-a pierdut din momentum destul de repede. Efectele vizuale mi s-au parut foarte interesante si in mare pot spune ca unele fenomene cosmice mi le-am imaginat intr-o anumita masura la fel. Actorii sunt ok, Michael Caine e probabil cel mai slab, nu tin minte sa fi vazut vreun film in care sa ma impresioneze, dar nu am vazut filme cu el decat mai noi de 2000. Mi-a placut muzica si ma bucur ca nu e aceasi marie in alta palarie de la Hanz Zimmer. Thumbs up!

Anyway, sunt niste erori stiintifice care mi s-au parut putin deranjante, dar odata ce am trecut peste, am continuat sa vizionez filmul drept un SF interesant si nu am mai fost deranjant.

Nu pot spune ca m-a impresionat ceva, povestea e ok dar atat, la un final de genul m-am asteptat dupa filme gen Memento si The Prestige, dar parca nu a fost la fel de memorabil precum cele doua. Nu il consider ca fiind in top 3 Nolan films, Inception si cele doua de mai sus chiar mi s-au parut mai bune.

Nota 7/10
    Attached Images Attached Images interstellar.thm_.png