Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online
-
07-12-2014 00:32 #4697 SP
Junior Member

Originally Posted by
razvanrazy
Cum pot schimba, sau seta ca default, o anumita masina pentru un anumit personaj ? Ca mi-a disparut Audi-u lu Michael si acum stau cu un junghi si as vrea sa-i schimb si masina lu Franklin, ca mi se pare prea barca si greu de condus.
Nu poti schimba complet masinile default ale fiecarui personaj. Poti doar sa mergi cu ele la Los Santos Customs si sa le modifici, atat ca aspect cat si ca performanta. Cat despre Audi-ul lui Michael, cumva a disparut dupa o schimbare majora in viata lui? ( ) Cam acolo sunt si eu in joc, dar din pacate va trebui sa ramai cu acel junghi de masina si desigur cu ce mai "gasesti" prin oras 
P.S. Intr-adevar initial e putin barca muscle car-ul lui Franklin, dar daca il duci la maxim cu performance upgrade-urile merge brici