Single post: RCS & RDS lanseaza cel mai rapid internet din Romania la 1Gbps!
-
Admin

Originally Posted by
tezuka_2014
70 ron pentru 2 cabluri?

Pe o cunostinta de-a mea a taxat-o cu 10 lei pentru 2 cabluri: unul HDMI si unul SCART.
Din pacate atat au cerut. Si eram epuizat dupa ce m-au plimbat pe la atatea sedii (ba ca intr-o parte nu se fac contracte, ba ca intr-o parte nu au card CI+, ba incercati si dincolo ca nu ne merge sistemul, etc.)... altfel ma duceam si luam 2 HDMI-uri de 5 lei si gata.

Originally Posted by
Caponescu
Ti-au adus cumva router ZTE cu intrare GPON? Nu de alta dar mi-au instalat un router ZTE F660 iar acesta are intrare GPON si tot caut un alt router cu intrare GPON si nu gasesc pe nicaieri, vreau sa bag fibra direct in router sa nu fiu nevoit sa folosesc doua routere, mi se pare aiurea.
Nope, eu nu am fibra in casa (thanks God). Daca aveam, probabil o buseam de mult (intrucat nu am canale de cablu si e dezastru la mine, iar fibra e mult prea sensibila si nu pot face unghiuri bizare). Nu stiu exact cum e structura la ei pe FO, dar nu ai putea sa inlocuiesti routerul dat de ei cu un media convertor si atat? Si sa folosesti dupa MC ce router vrei?