Single post: RCS & RDS lanseaza cel mai rapid internet din Romania la 1Gbps!
-
Member

Originally Posted by
MonkY
Din pacate atat au cerut. Si eram epuizat dupa ce m-au plimbat pe la atatea sedii (ba ca intr-o parte nu se fac contracte, ba ca intr-o parte nu au card CI+, ba incercati si dincolo ca nu ne merge sistemul, etc.)... altfel ma duceam si luam 2 HDMI-uri de 5 lei si gata.
Nope, eu nu am fibra in casa (thanks God). Daca aveam, probabil o buseam de mult (intrucat nu am canale de cablu si e dezastru la mine, iar fibra e mult prea sensibila si nu pot face unghiuri bizare). Nu stiu exact cum e structura la ei pe FO, dar nu ai putea sa inlocuiesti routerul dat de ei cu un media convertor si atat? Si sa folosesti dupa MC ce router vrei?
Cablul l-au pus bine cei de la RDS, am canalet prin casa si e ok, numai ca ruterul este o mizerie, se deconecteaza aiurea sau merge f nasol internetul si sunt nevoit sa dau restart cam o data la 1-2 zile. M-am gandit la o varianta de genul PON -> Ethernet dar nu gasesc pe meleagurile noastre sau nu am stiut eu ce sa caut.
Cam asta caut eu: http://www.tp-link.ro/products/?categoryid=2824 da nu sunt lansate inca.