Quote Originally Posted by reddyBo View Post
Cum pana mea..am in finala 2-1 min 86sutez, ajunge iar minge la mine cu poarta goala si in loc sa dea tot ala care a sutat..da ala din offside...mort de joc...si evident ca iaugol imediat..o iau si razna de am speriat-o pe nevasta-mea..si fiind nervos pierd in prelungiri..imi pierd si capul din cauza unui ***** de joc
Fifa 15 online e definitia frustrarii,daca EA au impresia ca asa trebuie sa arate un joc in 2 3 ani cel mai batran user fifa va avea 10 ani! Cu jocul asta ne demonstreaza clar ca Americani sunt exact la fel de retardati cum se zvoneste! Nu e posibil 5 meciuri in a row sa se termine la egalitate si la toate meciurile golul a enit in minutul 90 ,sincer acest joc atenteaza la sanatea psihica a userului! Un pusti de 10 ani se bucura de se caca pe el ca a egalat scriptul pt el in minutul 90 dar un gamer serios simte dezgust si daca scriptul a functionat in favoarea lui si evident frustrare maxima cand functioneaza in defavoarea lui! Cred ca in cativa ani in stilul asta isi vor da direct autogoluri jucatori in minutul 90 daca conduc! M**e EA M**e ignite!