Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce primiti de la Sony pentru perioada cat a fost down PSN-ul?
-
Senior Member
mi se parea normal daca au spus ca fac ceva, sa faca. eu cand cumpar un joc de pe store, nu dau purchase, platesc, iau jocul si dupa doua zile ma razgandesc si imi iau o parte din bani inapoi.
nu cred ca e cazul sa vb despre diferentele dintre US si EU iarasi, avand in vedere ca abia in ultimele luni au inceput sa aiba cam aceleasi jocuri la ps+ cross regions, si ca pana la urma preturile pe US sunt mai mici, sunt mai multe jocuri la pre-order pe US decat pe EU, si in general majoritatea apar la pre-order pe US cu saptamani/luni bune inainte de EU, PS+ costa ceva mai putin pe US decat pe EU, pe US exista PS Now, pe EU inca nu, etc etc etc
nu e un argument bun asta cu echilibrul intre regiuni. pentru ca in mod normal trebuie nivelate serviciile in sus, nu in jos, avand in vedere ca preturile cresc, nu scad.