Quote Originally Posted by tony98 View Post
m-am gandit intre DA:I si Fifa 15 si pana la urma cred ca iau fifa
ceva parca nu ma atrage la DA ,iar eu fiind mare fan fotbal si fifa m-am decis sa-l iau pe cel din urma
Si atunci de ce astepti cu atata nerabdare The Witcher?

---------- Post added 03-02-2015 at 00:20 ----------

Quote Originally Posted by FlorinFi View Post
Tocmai am avut o discutie pe chatul celor de la xbox referitoare la situatia codurilor folosite primite de la altex si vedeti raspunsul lor
Interesant sa citesc mesajul asta.
Spun interesant pentru ca am cumparat in urma cu o luna jumate un joc de la Altex prin magazinul obisnuit (nu online) si pe raionul de jocuri era un afis care recomanda clientilor sa verifice jocurile la casa de marcat pentru eventuale probleme. Nu stiu cum poate fi facut acest lucru pentru ca nu poti verifica un cod la casa de marcat dar mai tragic este ca am intrebat-o pe fata de la casa si se uita la mine ca la bomba. Am rugat-o sa cheme pe cineva de pe raion si la fel, dadea din colt in colt.

Si daca tot veni vorba de Altex poate merita sa mai impartasesc o situatie pe care o am cu ei.
In Octombrie am facut pre-comanda la un joc care trebuia sa se lanseze la inceputul lui noiembrie.
La data cand trebuia sa se lanseze jocul am primit de la Altex un mesaj prin care eram instiintat ca livrarea o sa intarzie.
Le-am cerut celor de la serviciul clienti sa-mi confirme livrarea jocului la fiecare 3-4 zile incepand cu data de 5 decembrie.
Pe data de 5 ianuarie am cerut in scris celor de la Altex anularea comenzii si pe data de 9 ianuarie mi-au confirmat anulare comenzii si restutirea banilor in 72 ore. Astazi este 3 februarie si banii inca nu au intrat in cont. . Maine urmeaza o sesizare la OPC sesizare care este pregatita inca din 5 ianuarie cand am renuntat sa mai depun plangerea pentru ca dupa 40 minute cineva, in sfarsit, a raspuns la call center-ul Altex.