Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: The Order 1886
-
Senior Member
cred ca toata lumea ar prefera sa nu fie alea prezente acolo, DAR daca ma uit prin declaratiile lor, ei au afirmat ca au facut asta ca sa poata rula jocul cu 4xMSAA. chestia asta nu o mai spune nimeni. ce ati fi preferat? 1080p fara black bars si fara AA sau asa? da, nu e ideal. ideal ar fi fost 1080p cu tot cu AA, dar daca asta trebuie sa fie compromisul ca sa am o grafica exceptionala, care sa-mi azvarle falca pe jos, atunci so be it. pe pc nu am asa ceva nici in 480p si culmea e ca acolo am avea solutii sa rulam fluid jocul si in 4K.
in legatura cu durata, cred ca trebuie sa asteptam sa punem mana pe el. modul in care se joaca lumea difera atat de mult (implicit si viteza) incat experientele nu se pot compara. trecand peste asta, sunt sigur ca multi incearca sa umfle artificial o problema si sa fabrice stiri din nimic, astfel incat nu pot sa am incredere in asemenea surse. asteptati sa se ridice embargoul pentru review-uri, sa puna mai multa lume mana pe el si atunci vom avea o privire de ansamblu. cel mai bun lucru, daca ai dubii, e sa nu ii faci preorder. astepti cateva zile ca nu e ca si cum ar disparea de pe rafturi. si dupa ce te-ai documentat din surse mai de incredere, dupa ce ai citit mai multe pareri atunci ii dai comanda (sau te duci in magazin si il iei). si gata... ce atata drama?!?!?!