Stiu ca-s cu led sau fara led. Asta ar fi problema !? E greu de desfacut capacelul din virf si de scos "licuriciul" de acolo ? Sau de comandat la chinezi "din fabrica" fara led !? Basme din astea ca "versiunea alba exclusiv pentru Romania" etc si lor nu le-au venit de o gramada de vreme stickurile sau kissuri etc... In videourile de mai sus vezi exact produsul Janty original cu wattermarkul Janty pe acumulator. I-mi pare rau si pentru voi atunci daca ar fi adevarat ce banuiesc eu. Sper sa ma insel. O sa fac comparatia cu alte dura-ceuri si probabil voi apela si la altii care le-au luat din strainatate de la mama lor apoi o sa le fac scrisoare oficiala. Eu am vazut in video iar produsul este UNIC in lume. Punct. Nu-si mai poate cumpara nimeni ceva original, ia-uite... Am io pasarica mea sa verific produsul de x ori. E ok !? Io dau banu'... Poate vreau si eu putin "lux" cum au altii Hummer... Capisci !? Ca la gradinita: Eu ma laud la un prieten ca am dura-c, il arat apoi el intra pe youtube sa vada film sa priceapa mai bine si vede ca ala are logo si al meu nu. Cum stau eu laudarosul in fata lui a doua zi !? Credeti ca nu exista societati care vind si alte produse in paralel PRIN firma si IN firma !? As vrea sa nu fie asa... Macar ca sintem mai "europeni" acum... Daca invata olandezii sau altii limba romana ne facem de ras...