Spre rusinea mea, de-abia acum am reusit si eu sa termin seria a doua din American Horror Story. Asta poate si pentru ca prima serie mi s-a parut foarte greoaie (si prea plin de clisee)... Well, daca pentru prima serie as fi acordat cu greu o nota de 6.5-7, pentru cea de-a doua ii acord cu usurinta nota 9. Avem clisee si aici, insa mie unul mi s-a parut un "masterpiece" in ale horror-ului. Nu cred ca mai exista un alt serial de genul acesta, in care formula este ceva de genul: "asylum + aliens + daemons + nazis", cu un story care zici ca face un |dute-vino" prin istorie si da cu tine de pamant in zilele noastre... Ce sa mai, foarte bine facut! Un film (serial) de referinta pentru fanii genului.
Atentie insa, nu e absolut deloc ceva "easy horror". Daca va speriati destul de usor sau stati prost cu pipota... mai bine dati skip!
Intrucat seria 1 nu prea are legatura cu seria 2, probabil unii se vor intreba daca nu cumva merita sa sara direct la 2. Well, nu v-as recomanda, pentru ca o parte din actorii seriei 1 apar si in seria 2... chiar daca e total unrelated. Actori de nota 10 dealtfel.
Acum sunt al naibii de curios daca seria 3 va fi la fel de buna precum 2 sau se duce spre 1. No spoilers please!