Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ultimate Team (Fifa 15)
-
04-03-2015 17:06 #5607 SP
Senior Member
Iar a început să mă dispere modul UT, am ajuns în divizia a doua şi am adversari numai echipe cu Ronaldo, Bale, Neymar şi aşa mai departe, cel mai mult mă deranjează că se joacă cu exploit şi nu am ce să le fac, de cele mai multe ori i-au gol din pasă scurtă în careu, urcă pe bandă până la careul mic unde dă pasă şi mingea se duce fix la adversar, deşi mingea trece pe lângă jucători mei care zici că nu există. 
Asta este echipa mea, nu am bani de alta şi nici nu sunt prea inspirat la trading să fac mulţi bani, nici nu stiu dacă mai are rost să continui.