Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Zvon: Gears of War Collection se indeapta catre Xbox One
-
Why so serious ?
Ma da nu inteleg, voua chiar va pasa atat de mult de rezolutie ? Daca-l jucati pe PS3 (unde le aveti si pe primele 2 remastered) pe un TV full HD arata atat de nasol incat sunteti dispusi sa bagati alti bani in el ?
Inteleg sa fie excited cei care nu l-au jucat pe original (desi e cam aiurea ca nu scot toata seria), dar din ce vad aici, sunteti aceiasi oameni care ati jucat si pe PS3.
Eu inca ma joc cu placere jocuri pe X360 pe acelasi monitor full HD si nu ma deranjeaza, la fel cum ma joc cu placere pe Xbox One si PS4, nepasandu-mi in ce rezolutie si cate fps-uri are jocul.
De asta am fugit cand mi-am luat consola si am lasat PC-ul sa adune praf si tot de asta dau si aici.
Penibil...