Spuneti-mi si mie va rog, ce material folositi pt a inlocui materialul spongios din cartus
am citit mai in spate ca ar fi bun ceva filtru de la acvariile de pesti
Am fost la magazine petshop, dar nu am gasit ceva asemanator, doar bureti. Burete pot pune si eu, dar e material plastic si e cam toxic si inflamabil.
Aici in video de mai jos este prezentat un mod de inlocuire material, e un fel de vata, care zice tipu, provine de la ceva filtru pt acvarii.... no... la asta chiar nu ma pricep
De asemenea, tot in video este prezentata manuirea igienica si o chestie f intereresanta, cu ajutorul unui mic tubulet de plastic (de la un cablu de-izolat) cum sa se incarce cat mai bine cartusul, pt a elimina aerul pe care nu-l poti scoate usor si care ramane pe fundul cartusului, rezultand o umplere partiala cu e-liquid, cu ajutorul acelui tubulet de plastic, putem reincarca cartusul la capacitate maxima (testat de mine) .... Dar as vrea sa inlocuiesc materialul absorbant de e-liquid pt ca il folosesc de 2 saptamani si l-am spalat tot la 2 zile, apoi si prin aceasta metoda, tot isi pierde proprietatile absorbante.
Va rog sa-mi ziceti, daca are o denumire anume acel filtru, pt ca asa ma luat cel de la petshop, ce fel de, cum ii zice?
Video youtube:

Thx