eu inteleg ca esti complexat ca nu ai consi in UT , ca am de vreo 10 ori mai multi consi ca tine si mai multi ca toti tovarasii tai adunati .

si ca in meciuri directe v-am batut pe toti , si am victorii mai multe in meciuri directe cu absolut toti , dar sa ataci la persoana pe forum , fara nici o legatura cu subiectul e josnic dar sti ca iti sunt superior si te macina nu ? ft urat din partea ta , dar te inteleg

dar mi-e mila de oameni ca tine , sarac si fara viata sociala . descarcati altundeva frustrarile , barfele ieftine si minciunile prietene . deci cand vb eu ceva , iei pix si incepi sa notezi cand sti ca ai mai multe infrangeri si mai putini consi - sunt acrii strugurii nu ? )

cu mine nu iti permit sa mai vorbesti ca nu ai valoare sa vb cu mine , vb cu cei de teapa ta mica , si orice dialog cu tine il voi considera atac la persoana , si vei avea report post - uri pana vei fi banat aici .

eu inchei dialogul cu tine si cu amicii tai , pt a nu face flame aici din respect pt ceilalti useri , si cine continua dialogul fara treaba cu UT sau cu Fifa , sa fie banat .