Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
15-05-2015 20:23 #4267 SP
Senior Member
Mad Max: Fury Road Ce pot sa zic despre acest film? Pur si simplu Genial de fain! Vizual desi povestea nu-i originala parca felul in care a fost spusa a facut putin mai fresh. +10 pentru faptul ca este asa de putin GCI in film incat poti numara pe degete scenele care contin GCI. Si Hardy ca si MAX i se potriveste rolul ca o manusa! Ca sa nu uit: e o roscata in filmul asta ahhh! Doamne sa o bine cuvanteze si o tipa cu parul scurt. D-zeu sa le binecuvanteze ca eu le-as bine cuvanta (if you know what I mean!
) Zoë Kravitz si Courtney Eaton
Avengers Age of Ultron Despre acesta ce pot spune ce nu s-a spus pana acum? Mi s-a parut geniala Elizabeth Olsen as Wanda Maximoff / Scarlet Witch cat despre Aaron Taylor-Johnson as Pietro Maximoff / Quicksilver, I just don't care about him nici in benzile desenate. Restul deja ne-am obijnuit. Amu personajul negativ: ULTRON. Again not cared that much, dar a fost misto, putea fi putin mai mult dezvoltat so we can give a **** about him, dar nu. Vizual filmul is a WOW, povestea in sine e un Meh... 9/10 A da si Paul Bettany as J.A.R.V.I.S. and Vision... well imi place actorul care il joaca mi se pare un very underrated actor dupa parerea mea. Movie good seen it twice up to now... la mai multe vizionari pentru mine