Da, iti dau dreptate. Eu aplaudam ideea in sine, sunt constient ca cel putin pana in momentul de fata nu exista solutii decente, decat in mare parte improvizatii, care sunt fie prea scumpre, fie prea sensibile la o sumedenie de chestii si deloc fiabile.

Ce am vrut de fapt sa transmit e faptul ca mi se pare o idee buna si nimeni nu a fost in stare pana acum sa vina cu o solutie viabila pentru ce vreau eu si vad ca si tu. Citisem si eu de MSI si ce vor sa faca cu Thunderbolt 3, dar tot mi se pare ca va ramane in plan de idee.

Printre cele mai elegante solutii pe care le-am vazut pana acum au venit de la Lenovo. Ei te lasa la anumite modele, Y50 de exemplu, sa adaugi un extra GPU in loc de unitatea optica. E o solutie interna, dar pentru Windows mi se pare printre cele mai bune solutii. Laptopurile pe care le amintesti tu de la Alienware de exemplu mi se par niste struto-camile. Sunt prea mari si grele pentru a fi portabile, iar asta te face sa le folosesti doar acasa/la birou/etc fara sa le cari dupa tine. Caz in care un PC va fi mereu mai rapid si mult mai ieftin, avand si posibilitatea sa faci upgrade la ce piese doresti tu.

Repet, mi-a suras ideea in sine pentru cei ca mine care au nevoie de un Macbook, doar si suntem pe aria respectiva, dar nu au solutii viabile pentru un laptop din gama ultrabook care sa si aibe un GPU mai de doamne-ajuta.