Din cate vad acolo ei spun foarte clar "If the play in the hinge continues to be distracting or if the issue seems more severe, the Nintendo 3DS does carry a one-year warranty. We are happy to inspect and, if necessary, fix the system at no charge". Da, pe mine ma afecteaza... cred ca pana si 3D-ul se buseste din cauza asta... pt. ca nu pot sa stau nemiscat (mai ales cand e vreun joc ce necesita miscari bruste). Si am citit in commenturi ca multi si-au trimis 3DS-ul la Nintendo si s-a intors fara wobble... Deci e un defect, nu un feature.
Quote Originally Posted by C3zar View Post
Nu iti mai face griji ca nu e fix ecranul de sus ca asa trebuie sa fie la toate, altfel o sa cedeze de cate ori il deschizi si inchizi consola. Am un 3ds xl nu e varianta new 3ds si asa face si al meu.
Mai pun odata filmuletul (si sunt multe pe YouTube de genul acesta) in care se vede foarte clar ca "NU TREBUIE SA FIE LA TOATE ASA".

In fine, a plecat spre Altex... sunt curios cat timp le ia si ce se va intampla...

P.S. Comanda de la Ventum de charger n-a ajuns nici pana in ziua de azi... Cred ca e ultima oara cand mai apelez la ei.