Single post: Lords of the Fallen
-
\
Lords of the Fallen
Mai incerc, farmingul in schimb e ceva ce evit mereu. E pacat de unele parti bune precum atmosfera sau grafica.
Seamana mult cu DS, observ asta din ce in ce mai mult. E intradevar mai usor daca reusesti sa te obisnuiesti cu controlul. Dar daca Souls e greu pentru ca te face sa joci ca pe vremuri facand fiecare miscare corect, in LotF e mult mai greu sa faci asta pentru ca ai un control cu o agenda proprie si o camera care nu stie ce vrea. Cand esti aproape de un perete de exemplu o ia razna rau de tot.
Nu stiu daca merita sa continui daca ma enervez constant si mai mult de o ora nu pot juca pana ma dau batut pentru o vreme. Una e sa fie greu pentru ca nu stii sa faci unele lucruri, dar e cretin sa stii cum sa iti invingi adversarii dar sa o dai in bara in 80% din cazuri pentru ca lag-ul intre ce apesi si ce face protagonistul e infinit sau pentru ca pur si simplu nu raspunde la comenzi sau camera se intoarce aiurea facandu-te sa lovesti in gol.
E pacat de el, sincer. Ma bucur ca l-am luat si sper ca partea a doua sa fie mai bine pusa la punct, dar cu asta nu stiu cat mai rezist.