Hai salut, am si eu o problema, si anume: Sunt user nou de consola, am un PS4 luat de cateva luni (este prima consola) am doar 3 jocuri, DriveClub, FIFA 15 si TLoU. La DriveClub si FIFA 15 am 1 respectiv 2 coduri extra fiind Special Edition si UT Edition. Cont PS am doar pe Romania, jocurile sunt zona 2 asa cum trebuie sa fie, problema este ca la introducerea codurilor imi zice ca ori nu sunt valabile ori sunt expirate. Inafara de intocmirea unui cont de PS Store pe UK, exista alta varianta sau macar vreun raspuns la problema? Ca ma gandesc ca nu sunt singurul care pateste asta... Cei de la PS Romania imi raspunsesera pe facebook la un moment dat ca fiind store-ul nou, inca nu s-au aprobat toate key-urile extra, si ca mai trebuie sa treaca ceva timp... este absurd cat timp trebuie sa treaca, am dat 200 de lei pe FIFA 15 F-U-T (lol) dar pana nu imi iau acele cateva zeci de pack-uri parca nu imi vine sa ma apuc de el, si nu as vrea nici cont pe UK, atata timp cat il avem si noi pe al nostru... nu stiu, pareri? Multam