Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
02-09-2015 14:16 #1035 SP
manfurismojive

Originally Posted by
EspiritusSanctus
...Dupa mai bine de 1000 de postari in threadul asta, ma gandeam ca toata lumea a inteles ca daca vrea sa primeasca precomanda la timp, nu are ce cauta la Altex.
Nu-i adevarat, toate comenzile mele de anu asta au sosit la timp sau la cel mult 1 zi dupa data lansarii scrisa pe site. E adevarat insa ca daca ei nu iti trimit vreun mail cu confirmarea comenzii, de buna voie si nesiliti de nimeni, trebuie sa le scrii tu in formularu pacii pe site cum ca vrei sa confirmi comanda, asta dupa ce primesti mail ca produsul a intrat in stoc. Nu e prea comod, insa nici strigator la cer.
Apropo, azi tb sa-mi vina si mie consola cu MGS5, am primit mesaj de la Nemo, deci la o zi dupa data lansarii, eu zic ca e destul de ok.
L.e. @razu: eu nu am zis ca sunt perfecti, si eu am avut probleme cu ei si stiu cum e, imi pare rau de cei care au experiente neplacute normal. Si eu am sa-i blamez cu prima ocazie cand nu-si vor face treaba. Insa eu m-am referit la fraza spusa de colegul de mai sus, care nu e adevarata. Altex sunt in stare sa livreze la timp si au facuto in repetate randuri cu comenzile mele de anu asta.