De curand am inceput sa am probleme cu controller-ul . In timpul meciului (Fifa16Demo) mi se deconecteaza sau nu pot controla jucatorii timp de cateva secunde sau pana cand pun pauza . Sa fie controller ul de vina ? La amandoua am aceeasi problema . Am incercat sa le resetez dar fara nici un rezultat .
Nu iti merge pana cand pui pe pauza? Ce inseamna asta? Pui pauza de la controler, intri prin butonul options? Intreb asta sa stiu daca nu-ti mai functioneaza complet controllerul sau doar partial.
Daca nu-ti mai functioneaza complet am o idee de ce se intampla asta. Nu sunt de vine cotroller-ele, pateam si eu des la un PS3. A fost de vina bluetooth board-ul.
Am primit cadou de la cineva un PS3 cu YLOD pt piese la care i-am scos placa receptie/emisie bluetooth si am inlocuito cu placa de la PS3-ul meu.
Cu asta am si rezolvat problema, nu mi sa mai intrerupt controlerul niciodata din momentul ala.
Probabil se intampla la fel si la PS4. Mai jos ai o poza cu bluetooth board-ul de la un PS3, pt idee.