Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Gramatica Limbii Romane VS Colegii forumisti
-
Banned
Concluzia mea, niste copii cu bacu proaspat luat ii pun la panou asta aiuristic pe niste oameni de care 1. habar nu au ce sunt si doi mult mai experimentati si mai capabili. Ma citeaza pe mine pe Donely etc. Pana vor avea copii astia realizarile mele sau ale lui Don in IT respectiv electronica mai trece. Faptul ca scri obosit sau grabit sau chiar nu iti pasa ca gresesti e una, faptul ca se face thread cu mizeriile astea e alta. Cel mai tampit thread. E de console sau e la dracu de limba romana. Ca m-am trezit dupa un chef cu echipa de top a reprezentantei IBM de driver development din Romania si mi se rupe ceva de greselile gramaticale, pot sa ma relaxez pe forumul asta si sa scriu fara stresul ca niste putoi cu mucii in gura ma posteaza la panoul pulii?