Single post: Lords of the Fallen
-
Member
Late to the party... 
Aseara am jucat si eu pentru prima data Lords Of The Fallen
Sincer dupa prima ora imi spuneam in gand: "this game is bad. cine naiba m-a pus sa-l iau!
"
Nu a reusit sa ma impresioneze absolut cu nimic, poate doar sa-mi fac niste nervi... camera sucks uneori, tutorial cam slabut (bine ca am terminat Dark Souls 1 si 2 si cum seamana mult la controls nu a fost chiar atat de dificil sa ma obisnuiesc cu mecanica jocului), atmosfera medieval dark, parca totusi prea incarcata, senzatie puternica de deja vu a la Diablo, Dark Souls si Darksiders, etc.
Dar cum sunt din fire mai incapatanat, am zis sa nu renunt asa usor si sa-l mai joc.
Pareri dupa inca 4 ore de joc!? 
Am descoperit ce arme sunt mai bune pentru caracterul meu (poise, stat scaling, energy use..). M-am obisnuit cu genul de lupta mai lent, cu stats (am facut un Cleric/Solace/Faith-Endurance), etc
Am prins gustul pentru boss fights. Ex: in tutorial, Warden, nu mi-a placut deloc, fat rolls, actiune lenta, etc. Pana mi-am adus aminte unele lucruri invatate in Dark Souls, am adaptat tactica si la a doua incercare Warden kaput
; la Commander deja mi-a fost mai lejer, dovedit din prima cu acel gauntlet; la Worshiper, am murit cred ca de 5-6 ori, din cauza faptului ca tarziu am descoperit acele shrine, mai mult accidental, in care puteai sa intrii cand iti dadea acea magie de mureai dintr-o data. Apoi a fost destul de usor de batut, charge and jump attacks, roll, attack, backoff, repeat.
A inceput sa-mi placa atmosfera jocului. Chiar nu este rau.
Totusi lipseste acel factor. Sentimentul de anxietate si frica, aka DarkSouls, gen oare ce imi rezerva urmatoarea lupta si ce este dupa colt. Oooooohhh ****! I;m dead!
Concluzia: jocul nu este chiar atat de rau cum parea la prima impresie, este chiar interesant. Pot spune ca a inceput sa-mi placa.
It kinda grows on you 
Cred ca o sa ma tin de el si o sa-l termin.
Apoi trec la Bloodborne