Pentru PS4 eu folosesc astea:
https://www.playstation.com/en-us/ex...tereo-headset/
Sunt printre cele mai bune mi se pare, fara cablu, tin cam vreo 5-6 ore, se poate regla volumul de chat separat de cel de game, 7.1 surround si au si vibratii la bass, god damn VIBRATII! La shotere sunt bestiale

Merg si pe televizor si pe PC, oriunde ai un port USB le poti folosi. Nu stiu daca merg si pe Xbox, asta nu m-am interesat.
INSA...au o mare problema si astea, sunt predispuse sa se crape plasticul in zona ingusta a bratelor acolo inainte de rotita aia de metal dupa vreo 6 luni-1 an de folosinta. E un lucru sigur asta, nu ai cum sa-l eviti, degeaba speri ca ale tale vor tine fiindca nu va fi asa

Eu am vazut un video(thks ReNeGaDe) cum se pot repara si rigidiza in zona respectiva pt a evita sa se rupa si asta am facut si acum le folosesc linistit de vreo 2 ani fara probleme. Deci chiar si cu problema asta grava de constructie tot le recomand, fiindca sunt foarte bune ca si sunet si voice chat, dar tineti cont ca va tb sa luati niste masuri de a le intari in zona aceea slaba ca sa nu se rupa. Nu e traba complicata, cu otara cabluri, lipici si corzi de plastic se rezolva in cateva minute, dar na e o bataie de cap in plus.