Single post: Filme Romanesti!
-
\
Uite, eu nu sunt de acord cu ce spui tu. Filmele pe care le amintesti, cu cateve exceptii desigur, sunt destul de prost realizate, par teatrale si scenice, actorii sunt prea rigizi si exagerati in prestatii iar dialogurile parca sunt rupte din opere rusesti. Repet, sunt exceptii, dar marea majoritate sunt greu de urmarit din cauza asta si personal nu mi-au placut niciodata.
Poate mai vin si alti colegi de forum cu parerile lor si poate chiar recomandari de filme romanesti vechi care merita vazute. Te invit chiar pe tine sa faci recomandari de astfel de filme. Din cele enumerate de tine mai sus mi s-au parut de nevizionat filmele cu Agentul Moldovan, asa zisele western-uri, filme slab realizate precum Dacii (scena cu Aro pe campul de batalie e istorica) si altele. Am incercat sa le urmaresc si nu doar ca nu m-au prins, mi s-au parut chiar proaste, mai ales in comparatie cu filmele straine din perioada respectiva.
Eu cand am spus la inceputul topicului ca filmele noi mi se par mai bune decat cele vechi, am facut-o exact din motivul de mai sus. Mi se par mult mai bune decat cele vechi pe care nu le-as putea recomanda. Daca filmele vechi romanesti mi se par mai proaste decat cele straine din aceasi perioada, cu cele romanesti actuale sunt inclinat sa spun exact opusul.