batman v superman: dawn of justice
Dupa review-uri bune si rele, cei drept mai multe rele decat bune! M-am dus si eu sa vad acest film care a separat netul iar in doua dupa prequel-ul Man of Steel! Voi incepe cu negativele
MINUSURI: Ca a murit Mercy Graves jucata de Tao Okamoto! Asta nu e un minus dar mai mult e nickpick
Nu-mi place ca nu a avut curaj sa-l lase mort pe Superman la final...
Nu-mi place ca au readus aminte de origin story of Batman (again de parca nu am stim). Ca nu s-au dezvoltat personajele cum trebuie... adica petrecem timp cu chestii tampite in loc sa dezvoltam personajele desi ar trebui sa le stim. Wonder Woman putea lipsi din film si nu facea nicio diferenta. Lupta dintre cei doi giganti e prea scurta... Prea multe personaje care nu-si prea gasesc locul in film (Lois Lane (exemplu)). Cameo-urile de la Liga sunt lazy writting. They set up to much the following movies in asa fel incat nu au timp cu propriul film sa-l dezvolte si sa ne investeasca in el.
Come on? Dream sequence in care Flash il avertiseaza pe Batman de viitor?! That's the best you can do?
Nu stiu daca filmul trebuia sa fie de 2 ore sau mai bine l-ar fi lasat de 3 ore cum se anunta varianta extinsa, ca sunt tare curios daca atunci cand voi vedea varianta extinsa o sa fie mai ok povestea spusa ca asa in 2.30 the story is all over the place. Nu s-a investit in conceptul de Superman D-zeu bun sau rau... (pentru cei care au vazut film stiu despre ce vorbesc). Sper ca Civil War sa petreaca mai mult timp consecintelor pe care eroii le au asupra omenirii, decat a facuto acest film.
PLUSURI: Asistenta lui Lex, Mercy Graves(Tao Okamoto), Lupta cu Doomsday, Wonder Woman jucata de Gal Gadot, Batman jucat de Ben Affleck, Jeremy Irons as Alfred Pennyworth, suprinzator mi-a placut Jesse Eisenberg as Alexander "Lex" Luthor! desi toti il urasc I kind of enjoy him as crazy Luthor. Visual filmul este genial. Muzica top performance.
Cam atat! As recomanda filmul? Da! O sa va scarpinati in cap cum am facut si eu cand l-am vazut si incercam sa prind povestea!? Probabil sau poate mi-s eu blond si nu am prins capodopera asta de film. Vreau sa vad varianta extinsa poate atunci o sa-mi placa mai mult sau poate nu. dar pentru moment daca ar fi sa-l notez. trei din cinci stele.