Single post: Uncharted 4: A Thief's End
-
17-05-2016 18:08 #1195 SP
Member

Originally Posted by
Dant3
Ba da, Uncharted 4 este o evoluție, cine nu vrea să vadă lucrul ăsta e răutăcios, asta ca să fiu diplomat. Comparăm deja mere cu ananas. Pentru mine seria Dark Souls nu există, recunosc că e o problemă la mine, dar măcar nu am intrat pe topicul jocului să stau la cotitură si sa încep să spun ceva negativ despre acel joc. Am înțeles că sunt câțiva cărora nu le-a plăcut, pot să înțeleg, bine ca sunt foarte puțini. O singură rugăminte am, nu mai încărcați să ne impuneți punctul vostru de vedere, văd că tot repetați același lucru. Am înțeles de la primul comentariu, pentru voi nu e ce ar fi trebuit să fie. Și eu vreau un joc peste Mass Effect si TLOU, asta a fost aproape, dar am apreciat munca lor și nu stau acum sa ma plâng în fiecare zi ca părerea mea nu coincide cu a majorității. Jocul ăsta o să rămână în istorie indiferent că ne place sau nu. Hai noroc!
Nu este nimeni rautacios, iarta-ma ca am o parere diferita de a ta si nu preaslavesc munca depusa in U4, dar pac pac cu mingi de ping pong? Wtf?
Iar cand vorbim de GOTY, da, candidat este Dark Souls 3. Tu ai adus vorba de GOTY.
De stat in umbra, stam multi care nu avem cuvinte de inchinaciune si nu e cazul sa dezvoltam polemici cu cei care nu accepta puncte de vedere putin diferite de ale lor.
Revenind la U4, este un joc care arata foarte bine, te distreaza (pentru asta e facut, nu), isi atinge targetul. Dar de aici pana la ode inchinate de master-piece... Cale lunga. Peace.
---------- Post added 17-05-2016 at 17:14 ----------

Originally Posted by
Kr13g3r
tu o poti numi cum vrei, asta nu schimba nimic
Locatiile mari pt exploring, stealth mode (nu parodia din jocurile anterioare), mai multe modalitati de a ajunge la destinatie sunt lucrui noi pentru seria Uncahrted, deci nu inteleg de ce esti nemultumit

ps: tu macar ai trecut jocul, ca in profillul tau nu l-am gasit ?
Inca nu l-am inceput pe acest profil, asta nu inseamna ca nu am 10 ore in el, filme urmarite si documentatie parcursa. Dupa cum observi eu cam savurez 100% un joc inainte sa il incep pe urmatorul sa il fac 100%.
Spuneam ca imi doresc mai mult challenge in explorat: puzzleuri complexe, conexiune sofisticata intre iteme gasite pe plansa, etc. Ceva sa ma scoata din starea de a-mi curge balele la grafica si a ma pune sa gandesc.