Quote Originally Posted by xenocid View Post
Cea mai caraghioasa chestie este update-ul de firmware din zilele urmatoare cu urmeaza sa aduca pentru consolele actuale capacitati HDR.
Cei mai tineri probabil nu stiu dar in anii '80 se vindea un geam colorat cu galben in partea inferioara si albastru in ceea de sus pe care-l puneai peste ecranul unui televizor alb-negru ca sa il faci color. Cam asa ceva e si update-ul asta.
Nu stiu ce-i caraghios. De HDR e capabil si PS4 normal/slim, si din cate stiu nu are impact asupra performantei. HDR nu inseamna ca aduce si 4k upscaling sau grafica cu efecte imbunatatite ce va fi disponibila pe PS4 PRO.

Quote Originally Posted by Minimize View Post
Am o intrebare pentru toti acei dintre noi care cocheteaza cu gandul de a-si achizitiona noul PS4 PRO :
Care este motivul pentru care doriti sa faceti investitia si credeti ca diferenta de pret/performanta merita fata de PS4 pe care il detineti deja ?
Grafica imbunatatita (cel putin deocamdata) nu ma motiveaza prea tare sa-mi schimb consola veche de o luna si ceva. Dar voi trece la PS4 PRO (ori Bro ) daca va avea framerate foarte mare in comparatie cu PS4 normal, sau daca la jocurile blocate la 30fps varianta normala va gafai, in timp ce PS4 PRO va mentine valoarea asta constant.