Single post: PS4 Pro
-
15-11-2016 12:15 #1952 SP
\
Precum mark mai sus, care nu face decat flame de zeci de pagini, nu ai inteles problema mea cu postarile initiale ale lui Kupy. Iar el a recunoscut pana la urma ca nu a fost decat "excitat" de noul TV si prima intalnire cu 4K. A spus ca revine dupa ce testeaza HDR cu proprii ochi si ne spune atunci ce parere are pe baza lucrurilor testate personal de el, nu de ce a citit pe Digital Foundry sau "excitarea" initiala.
Asta este problema mea cu postarile unora dintre voi, ca induceti lumea in eroare. Iar atunci cand faceti afirmatii fara niciun argument, gen: "nu merita PS4 Pro fara TV 4K cu HDR", fara insa a fi testat personal asta, postarea nu arata decat ca fara a testa ceva personal, credeti pe cuvant masinaria de marketing de la Sony.
I-am spus si lui Kupy si iti spun si tie. Testeaza singur atat 4K cu HDR cat si 1080p cu HDR, incearca si fara HDR si spune-ne apoi ce crezi tu, nu intereseaza pe nimeni ce intelegi dupa ce ai vazut niste clipuri de pe Digital Foundry. Daca ai teste proprii si ai experimentat tu personal ceva, e cu totul altceva, si chiar daca poate nu voi fi de acord, nu as avea ce comenta la asa ceva.
Inca odata, ca sa nu mai induceti lumea in eroare, daca nu ati testat HDR singuri, daca nu ati mai avut nicio experienta cu 4K pana acum decat din citite/auzite, nu mai fiti aplaudaci pana nu testati singuri.