Lumia 640 LTE! Asta ma enverveaza!

Pe cat de mult ma impresionat la inceput acest telefon pe atat de mult (daca nu chiar si mai mult) il urasc acuma.

La inceput totul a fost super, windows-ul 8.1 care a fost preinstalat pe telefon mergea superb, cateva luni nu am avut nici o problema de instabilitate, dar din pacate mai ales cu trecerea timpului m-am simtit limitat de aplicatii, mai ales ca nu aveam un browser decent pentru internet. Am decis sa fac update la windows 10 pentru a avea acces la mai multe aplicatii, si de atunci a inceput distractia, windows 10 pe telefon a fost:

-mai prost optimizat
-instabil fata de ce am avut inainte
-nu pot spune ca m-a impresionat selectia de aplicatii (browser-ele web tot oribile au fost).

Asa ca am vrut sa ma intorc la 8.1 sa am macar parte de experienta anterioara, si ghici ce ? Acum sa dus pe apa sambetei si asta, optimizarea in continuare este mai buna, dar are probleme cu stabilitatea, si sincronizarea datelor, indiferent de cate factory reset-uri si re-soft-ari am incercat; sa stricat si incarcatorul; si mi-a mai stricat si 3 perechi de casti...

MICROSOFT VA PUTETI BAGA TELEFONUL IN **** pana va iese pe gura! Am pierdut o jumatate de zi cu el azi... Nu recomand si nu mai cumpar in veci telefon MS, de asta sunt sigur!

PS: abia astept sa-mi vina de la digi noul telefon pe android, intre timp mai bine folosesc un jaf de lenovo A328 decat sa ma mai ating de lumia.