Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Recomandare TV 4K HDR 10, Dolby Vision
-
Cons. Mercedes-Benz

Originally Posted by
Baracuda
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca m-ai facut sa mai incerc odata treaba cu HDMI UHD si mi-am dat seama unde era buba !
In aroganta mea am zis ce sa folosesc eu cablul cu care vine Xbox one S, ca doar e un cablu generic HDMI. In schimb am folosit cablul HDMI pe care-l aveam in fostul Xbox, cablu care este HDMI High Speed si Ethernet. Eh, cu acest cablul cand selectam HDMI UHD, primeam semnal 0.
Cu cablul HDMI cu care vine Xbox One S, evident ca merge perfect cu HDMI UHD ON, iar acum afiseaza corect la TV Info.
Am atasat o poza si cu fostul cablu, in caz ca-l aveti sa stiti ca nu este bun.
Inchei cu inca o intrebare : La color depth sa las la 8 sau sa pun 10/12 bit ? Momentan l-am pus la 10.
Daca TV-ul tau e 10 bit (asa cum declara Samsung) lasa-l asa. La LG seria UH7700 in sus panoul e 12 bit (Dolby Vision).