Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Politica - tichie de margaritar
-
Member

Originally Posted by
tasetasian
eu tot nu înțeleg cum a putut psd sa câștige tot... nu înțeleg ! pe oricine intrebi iti răspunde ca a votat USR... deci, cum ?
Cioloș președinte !
Va spun eu singura soluție : votul nu trebuie sa mai fie un drept dat tuturor ci doar celor care într-adevăr cunosc scena politica ! nu vreau ca niste distruși sa-mi voteze viitorul ! unii oameni chiar nu merita sa voteze !
---------- Post added 16-12-2016 at 09:54 ----------
bineînțeles, stiu ca nu am dreptate dar chiar nu se mai poate . Cum dracu ma sa voteze unii care nu știu pe ce planeta traiesc ?? care zic ca Iliescu e bun ca le mărește pensia sau vreun ajutor social ? Da, lumea crede ca Iliescu e bosu'
Deci, iata ca sa dat drumul la furat din nou... cheia succesul e furaciunea !
Interviu|Sunt medic, de ce am ales PSD?
Uite un exemplu de persoana care a votat PSD. Mi se pare foarte explicit, plus ca cei de la DIGI in mod clar nu pot fi considerati televiziune cu orientare PSD (imi par destul de echidistanti) . Asa ca mitul pensionarilor si somerilor care au votat PSD nu mai tine, in afara de studenti toate celelalte categorii sociale au ales PSD :
IRES | Surprize în profilul alegătorului. De cine a fost votat PSD
Cat despre USR, sa fim seriosi, majoritatea celor care au votat USR, sunt cei care au fost dezamagiti de PNL. De fapt acela este un electorat PNL, daca liberalii nu se organizau atat de prost (nu creditau un guvern ce trebuia sa ramana tehnocrat si sa plece dupa alegeri) si veneau cu o solutie politica clara, cu un program bine ancorat in realitatea Romaniei de azi....PNL acum avea majoritate in parlament iar USR nu avea nici 2%.
Nu mi se pare in regula aceasta autosuficienta de a crede ca doar noi stim ce este bine pentru toti...duce la dictatura si pana una alta desi sistemul democratic nu este perfect , se pare ca este cel mai bun in practica ( pt. ca in teorie , comunismul bate de departe (ma refer la dogme, nu la cum se pune in aplicare )) Poate unii nu merita sa voteze, insa cei ce ,,merita,, de ce nu se duc la vot ?! Si aici este o problema, insa ma repet, este singura data cand nu ii condamn pe cei ce nu au votat.
Eu as face altfel : votul sa fie obligatoriu. Cine nu voteaza, amenda....si cred ca oamenii ar fi mai responsabili cu votul lor. Sunt multe de spus, insa vom vedea ce va urma.