Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox One X
-
CG Editor
Citește articolul, eu ma refer la altceva. Se vorbește despre:
"sparse rendering - which is better known in the post-PS4 Pro era as checkerboarding".
Nici consola asta nu o să poată 4k nativ, o sa folosească artificii si ăștia. Sau poate mă înșel si vin cu o bestie ca putere si preț, altfel nu ai cum. Ah, stiu ca sunt unii care visează o consolă super puternică la 399$, visează cu ochii deschiși. Nu uitați ca ăștia de la MS au promis multe nebunii pe XOne, Dx12, Puterea Norului, samd... De jocuri au nevoie, multe, bune și exclusive, ca e mare nevoie de concurență pentru Sony, aia de la Nintendo sunt în lumea lor...