Single post: Politica - tichie de margaritar
-
Member

Originally Posted by
cryyo
Ma gandeam ca e un prilej foarte bun sa se arate penalilor cum altii sunt civilizati si respecta legea in tara asta.
Te bantuie si pe tine talentul, eagle? Te rog sa ti-l etalezi fara sa mi te adresezi. Ti se pare corecta intelegerea?
Din pacate atata timp cat tot ei trebuie sa-ti autorizeze protestul impotriva lor, cam greu se obtine. Cred ca daca ar autoriza doamna Firea un protest ar pati ca si primarul din Iasi. Stiu din prima mana, de la oameni care au incercat sa intre in organizatiile teritoriale si sa schimbe ceva in mentalitatea acestui partid, ca in PSD merge asa:
1) trebuie sa cotizezi (sa sponsorizezi spun ei) partidul. Si nu, nu cu sume dupa posibilitati. E vorba de niste sume pe care noi muritorii de rand nici nu ni le putem inchipui. Asta nu mi s-ar parea o problema, daca pe urma nu ar trebui oamenii "sa-si recupereze paguba"
2) nu esti de acord cu cappi di tutti capi ai partidului, in secunda doi esti exclus. Sunt niste gasti formate si daca nu esti de acord cu ce vor ei sa faca (indiferent ca e de bine sau rau), e circ ca la usa cortului cu amenintari, jigniri si injuraturi si a doua zi ai plecat. Daca incerci sa te opui unor "afaceri" a unora nici nu mai vorbim. Acolo e pe principiul "capul aplecat sabia nu-l taie"