Single post: Yakuza 0 / Director's Cut
-
Senior Member
Dupa ce am jucat cateva ore vin si eu cu primele impresii.
In primul rand vreau sa spun ca este primul joc din seria Yakuza pe care il joc si cu siguranta nu ultimul, pentru ca este EXCEPTIONAL!
Este un joc semi-openworld , asadar este perfect pentru cei care s-au cam saturat de jocuri open world dar totusi vor un action adventure putin mai complex. Pe langa acest aspect pe care eu il ador, jocul mai are si o poveste foare buna, cu intrigi si rasturnari de situatii, ore intregi de cinematicuri pline de suspans (similar cu ce am avut in MGS4).
Am vazut cateva reviewuri care critica combatuo, insa sa stiti ca eu sunt foarte multumit de el. Ai mai multe stiluri de lupta , combatul e fluid si fun si ai si un skill tree RPG-ish care sa ofere mai multa complexitate.
Ca tot veni vorba de fun, pai eu nu stiu joc mai fun decat Yakuza 0. Desi orasul este mic si limitat ai o gramada de prostii pe care le poti face , de la karaoke pana la arcade mini-games si alte nebunii japoneze.
Nu vreau sa spun mai multe sa nu va stric experienta, insa va recomand sa cumparati acest joc, pentru mine a fost cea mai mare surpriza din ultimii ani in materie de gaming.
P.S: Boss-battles, mmm... un deliciu!
Sent from my iPhone using Tapatalk